Devochka´s

Senaste inläggen

Av Linda Larsson - 22 november 2012 21:44

 

Sitter i godan ro i soffan och tittar på Criminal minds, som är ett av få favorit program. Sorken som har myst i mitt knä reser sig upp går till Gudrun och luktar lite på henne och sen lägger hon sig jätte nära henne! Man kan undra hur hon tänkte då?

Blev en dålig bild men jag orkade inte tända lyset :)ANNONS
Av Linda Larsson - 21 november 2012 06:37

Idag är små trollen 3 veckor :) och vilken fart det är på dom. Tre nyfikna tjejer som kommer direkt man sticker ner näsan i bolådan. Nu på morgonen efter vägning försökte jag ta en gruppbild, men fick ge upp, fick bli bilder från bolådan istället. Tar nya tag efter jobbet med bildtagningen :)ANNONS
Av Linda Larsson - 20 november 2012 06:50

Nu har tjejerna ätit frukost och slocknat, man kan inte få nog av att bara sitta och titta på dom. Man önskar att man hade haft 12 veckors semester att ta ut :)

Av Linda Larsson - 18 november 2012 15:57

Så har dom små liven blivit 2 ½ vecka. Det är helt otroligt vad dom utvecklas snabbt. Bananlådan har bytts till en stor bolåda som dom kan traska runt i och börja utforska sin än så läge lilla värld. Till mamma Danis förtret så har redan Rory hittat öppningen ut ur lådan och med raska tassar tar hon sig nyfiket fram.


På bilden är det Lorelai som följt efter sin syster Rory ut.

   


Devochka’s Rory Gilmore är en liten kavat tjej, hon tittar genast upp när man tittar in i bolådan och säger hej. Hon pratar hela tiden redan nu, det är inte bara så att hon piper för att man lyfter upp henne utan hon pratar när hon går runt i bolådan och hon svarar när man pratar med henne.


 


Devochka’s Lorelai Gilmore är sockersöt. En liten tjej som gärna sitter i handen och blir kliad bakom ett öra eller på magen. Hon tycker också att det är spännande att upptäcka världen och följer gärna sin syster Rory på upptäcktsfärd


 

   

Devochka’s Emily Gilmore  är en tjej som tycker om att äta och sedan ta en tupplur med sin mamma. Hon vill växa sig stor och stark och spar på sina krafter tills hon kan behöva dom. Emily tycker att det är super mysigt att bli kliad på sin mage, då spinner hon redan så liten hon är.


 


Alla tre har utvecklats fint och har en stabil viktkurva som går uppåt i jämn takt. Mamma Dani gör ett jätte fint jobb med sina tjejer och tar god hand om dem.  Ville har nyfiket tittat in i bolådan vid flera tillfällen idag och snart kan han nog inte hålla sig från att kliva in   

Av Linda Larsson - 15 november 2012 21:16

Det blev inga nya enskilda bilder på tjejerna idag. Det får bli imorgon istället. Men tog just en gullig bild på Dani som ger tjejerna mat, alla sätt är bra utom dom dåliga :)

Av Linda Larsson - 14 november 2012 21:43

Tjejerna i bolådan är verkligen super fina och otroligt söta. Dom växer så det knakar. Tycker att dom ser riktigt bra ut alla tre men har ett extra öga på Lorelai som jag tror kommer att bli lik sin mor.

Min dotter Micaela försökte fota de små liven idag när hon var själv hemma men fick ge upp. Imorgon ska vi hjälpas åt och fota tjejerna så då kan ni hålla utkik efter lite nya bilder under kvällen, eller på fredag.

Mys

Av Linda Larsson - 11 november 2012 20:57

Vilket mys :) känns äntligen som om jag kan njuta av att sitta och titta ner i bolådan. Dani är en jätte duktig mamma, tvättar, matar och har full koll. Men idag var hon tvungen att springa upp på övervåningen av nyfikenhet när Fredrika och jag slog in farsdags presenten. Vilken katt kan motstå pappers prassel och snören? Inte ens en mamma katt :)

Av Linda Larsson - 11 november 2012 15:58

Våra kattungar är döpta efter karaktärer från serien Gilmore girls.


Lilla Lorelai, fs 09 24, är ett yrväder och virrar runt i bolådan och vill mest av allt
ha samma tisse som någon av sina systrar. 


     


Sen har vi lilla Rory, gs 09 24, som är en smart katt tjej, hon lärde sig snabbt att äta och vart man hittar mat.


   


Och vad kan man säga om Emily, f 09 24. Hon har vetat vart maten är hela tiden. Hon älskar mat och väger
nästan 30 g mer än sina systrar som stökar på lite mer än vad Emily gör :)   


   


 

Presentation


Välkommen till Devochka´s blogg.
Tanken med bloggen är att den skall handla om den Sibiriska katten som jag har förmånen att få dela mitt hem med. Under tidens gång kommer säkert andra intressen att smyga sig in här och även min familj kan jag tänka mig.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Devochka´s med Blogkeen
Följ Devochka´s med Bloglovin'

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se